GRÅTT NYTT HÅR

har inget mer att skriva för orkar inte skriva ner nåt om år 2010 för det skulla ta en evighet..så GÅTT NYTT ÅR ALLA!
i da är det jämt ett år sen du gick bort..saknar dej otroligt mycke! r.i.p. sandra ♥


ha ett bra nyår alla!

-Linn
skitkul

haha ida då så ble de så att jag och sanny for till julia då egentligen bara och föra in väskan..vilken tur att jag inte stannade nere i trapphuset och väntade :P haha "var är linn?" :DD nåja det som fick mej att gå me in var faktist då jag fick höra att hon hade morotskaka ;)

joujou, vi kom faktist fram till en osannfakta också :D det skulle då vara att jag är OSMART..nejj hu sko de kunna va så? orsaken;

Jag: vi slängde ut julgranen ida..

2 sek senare..

Julia: vfö slängde ni ut julgranen ida?

Jag: HU VET DU DE!?!?!?! (helt rädd att vafan ha dom spionera på mej, haha :D)


Hahaha men det är väl inte ett tecken på att jag är osmart? lite glömsk bara..ingen fara ;)

resten av kvällen låg vi och spelade sims, talade lite sims språk och var allmänt slöa :D haha kul (alltid ordet kul) var det iaf!

ha en kiva natt :D SOLOSOLO


min kamera vill inte sammarbeta

Snart ska ja fara nånstans med sanny och linnea och före det hade jag tänkt ta dagens outfit nu när ja engång har tid men min kamera ville inte sammarbeta ida så de blev inga bra bilder alls men nåt ble de iaf :D bättre nåt än inget, okej ja trodde de fanns ett sånt ordspråk men detdär lät förjävligt :D jaja nu ska ja sluta prata strunt.


som sagt min kamera var på dåligt humör

men nu ska ja spela lite gitarrrrrrr å sen ut så HEJHEJ ! :D

"Dear past, stop tapping me on my shoulders, I dont want to look back"
Ida e en sån da om ja sko kunna sova hela dagennnnn
kär i en robot

sitter uppe å tråkarrr..någo nytt? :D

va ida en sväng till nagu och hälsa på mina sötnötar ;) blev kär i en av deras buzzlighter robot (stavning?) haha "kuule, kaikki näyttää vähän isomalta kun avaan kypärä" eller "kohti ääretöntä ja sen yli!" haha de va 2 saker som roboten sa :P måste nog köpa en sån! SÅ KÄR! men jo, kulkul..hela mitt liv går ut på ordet kul om ni märkt :D:D:D:Dhaha bilden var å söööt så måsta bara ladda upp den ;)

HA DE KUL

tack och gonatt

moviemistakes

hahah hittade en sida med moviemistakes :DD rolit-Linn

welcome to my silly life

grattis linn, till å me när man e på middag me släkten så tar datan över. NEJ NOU VA HE

"Made a wrong turn, once or twice
Dug my way out, blood and fire
Bad decisions, that's alright
Welcome to my silly life
Mistreated, misplaced, misunderstood
Miss 'No way, it's all good', it didn't slow me down
Mistaken, always second guessing, underestimated
Look, I'm still around"

I dont understand myself.. so why do i expect any one else to do it?
"And we try try try, but we try too hard and it's a waste of my time" 

-Linn


 


dagens sång <3NU dusch och den gå till mommo på julannandags midda me släkten... imoron bär det väl av till hirvensalo och snoukka :''D KAMERAN BARA MÅSTE ME !

-Linn

seriös videoblogg

SNYGG SOM FAN! hoppas ni garvar! :---D

-Linn & Ronja

julafton igår

lite bilder bara som får föklara :en del av julklapparna men inte alla ;)))


oj oj tänkte glömma 2 av dom bästa!

mina paulfrank mysbyxor<33333


SIMS 3!! JA FICK DE :D synd bara att ja inga har pruspelin så att ja kan installera de....:( </3


hoppas ni åxå är nöjda med julklapparna! ha de bäst!

-Linn

juljuljuljuljuljul

imoron e de jul för fan! haha äntligen ha ja fått julfiilis! de va no säkert när vi to in granen å pyntta huse me tomtar och sånt kiva :---D orkar inte skriva mera så önskar er nu bara en riktit GOD JUL!♥granen står så grön å grann i stugan :--D

HA DE BÄST!

-Linnpinnstickåbrinn


nytt inlägg

tiduu igår färgade jag mitt hår, ljusa slingor..ble lite blond igen men e no helt nöööjd :--D

ida va de då julfest, gick helt bra bara de att i början ble de strömavbrott ;D helt kiva att si alla "gubbläraren" dansa ballett me kjolar och allt :--D nu tror jag att jag ska åka till fammo och leverera julklappar :D

japp jap här e min outfit:


hela inlägget raderades..puss på min dator

nåja får börja om.

igår när jag skulle blogga  men inte hann så hade jag massor med saker jag skulle berätta men putsvecka så var dom borta men vi får se nu va ja kommer ihåg :)

börjar nu att berätta om min dag som började med tandläkare HUJ! det finns inget värre, bara känslan när man vet att man måste göra nåt som man absolut INTE gillar.. så ida har jag gått med halva munnen bortbedövad..KUL..mindre kul när jag skulle äta--> gick inte, sååå jag fick gå hungrig och bortbedövad hela dagen..joujou, sen hade vi dans i skolan..värför berättar jag de?

joujou sa pargasbou sen for ja ti becca efter skolan och vi var lite barnvakt och så bakade vi, SEN fick ja pröva sims 3 (efterbliven?) men jag blev addicted! kalla mej konstig men JO jag gillar sims :D men men men, nu orkar ja inte mer så lägger in några bilder om how I feel right now :)

ha de fiiint

-Linn

vill ha, måst få, blir utan


SÅÅÅÅÅ KÄR I SKORNA!!! ♥ ^^

min första "dagens outfit"


var meningen att ja skulla lägga in den på morgonen då som ja to den men sen ble de ite brått :--D dessutom sir man typ intens nåt så :---D nåjo men big deal

min klänning !

glömde visa min julfestklänning! men den ser ut såhär;tänkte köpa denhär åxå men kom fram till att den förra va lite mer juligare så JO men denhör va fin :)
"The first step is the hardest"

You’ll never enjoy your life,
living inside the box
You’re so afraid of taking chances,
how you gonna reach the top?

Rules and regulations,
force you to play it safe
Get rid of all the hesitation,
it’s time for you to seize the day

Instead of just sitting around
and looking down on tomorrow
You gotta let your feet off the ground,
the time is now…SÅ BRA! vill åxå kunna sjunga å spela piano!

tidooing

Nu sticker jag iväg till pbo och handlar de sista julklapparna och en julfestklänning! Skulle egentligen på konsert ida men planerna hade ändrats..HARMIPAIKKA! men int e de väl hela värden..bara 90% wuhu vitsi ja e kiva.. men jo får si va ja hittar i åbo, lägger väl en bild sen ! juppjupp, nu far ja! MORJEENS


to lite bilder me mina älskade glasögon för att få tiden och gå fortare :---)

"Cause latly I'v been tired and unspired"

USCH USCH USCH! hu kan man va såhär trött! alltså seriöst om jag fortsätter såhär så kommer jag ju inte hinna till skolan före skoldagen slutar å hu ska de gå? varje moron tänker jag bara "jag önskar det vore veckoslut", "orkar inte stiga upp", "5 min till" sen hinner det gå 20 min om inte mer och sen får jag brått men slöar ändå..men sen tröstar jag mej med att ja får sova efter skolan eller går tidigt och lägga mej nästa gång ist, men gissa om det händer? svaret är nej kan jag berätta för er. Idag tänkte jag inte ens orka gå och duscha.. nej dehär slutar inte bra..varje dag är "lökäripäivä" åxå för orkkar inte ens klä på mej ett par jeans och nåt annat lite bättre än lökärin och huppari? vad har det flugit i mej rikit? Nå jag överlever väl som hittils :)

Ida var det lucia, var och åg till kyrkan men de var inte alls lika stämningsfullt som det brukar..alla småbarn skrek och det var som om ingen kunde sitta stilla..men själva lucia tåget och det var nog superfint! ;)

men kanska jag ska gå och lägga mej nudå så kanske ja inte är SÅ trött imoron...It wont happen anyway...men gonatt i alla fall :)


hur död skulle inte jag vara utan veckoslut då? kommer inte ens på fråga...läppä

hahaha nu när ja äntligen fått bilder till datan så ska ja passa på att lägga in ett bevis på att jag och sanny har torr humor! ;)hahaha kanske man borde färga ;) haha NEJ!

rubrik

ORKESTER igår i piug hahah nää men någo kiva bändin spela i piug igår, vissa helt bra nog men de sista..alltså förlåt men jag och ika bara måsta gå ut..tur så stannade antonia där till sist typ för hon tyckte så synd om dom :--D efter de for vi ti mej å chilla å så på film..måste bara sega att sanny e nog ganska söt...........

jep jep, men ida blir de väl snöbollskrig igen då? -15 grader kanske? kommer nog int rikit blir snöBOLLS krig men vi får se hu vi lyckas :--Den sak jag glömt sega är att det är copyright på mina bilder just so you know :---D


men ha de gött !

-LinnLinoleus

happyday

haha nu var de ju slut på angstet så måste ju berätta nåt kul då :D

ida var jag ut me ronja och leka 5 åringar och hoppade i snöhögar och grävde fram nån cykel (Y) smarta ungar kan man kalla oss! sen in och äta och prata skit och sen planerade vi lite nya planer för framtiden (haha försökte låta smart) sen bytte vi telefoner också, jag kan dethär med touch ;) haha nu sitter jag här och skrattar åt jag vet inte vad..kanske för att försöka att inte vara angst ;)


sen kom ja ju på åxå att det snart e jul OMG jag har inte öppnat kalendern :O ;D


LÄNGTAR TILL JUL!!


PS. eller ett stort OBS! katten balle följde efter mej och ronja idag igen! alltså har den inget hem? och hur långt går den rikit? :O :D


nu och sova, skola imoron så och tänkte orka sätta på mej normala kläder så borde nog gå och sova!GONATT!lovar, inget mer angst efter dehär, men de e så bra text..

Even when your heart is breaking, you should smile. And
some may think that it's bad to hide your feelings, but I
think that pain should only be felt for a short amount of
time. Happiness should out number it every day, every way.wonder what you're doing right now and if you're okay. I hope you are. I wonder if you have trouble sleeping 'cause you're thinking too much and if you're sad. I hope you're not. I wonder if you think of me, miss me, and also wonder. I hope you do.

All I want is a place to call my own and mend the hearts of everyone who feels alone.

I wish I could smoke a million cigarettes and not eat for a week to make the people around me worry and call you and tell you that I'm not doing so fine after all.And all the while I say too much of what I think, and I can't remember what it's like to find meaning in anything for the life of me. Everyone I used to know says they don't know what I've become, but I'm still the same; not much has changed, I still know where I came from. And all I ever wanted was so far from what I need. I'll write my songs, they'll sing along, and hope time heals everything.


So i looked back on us today. i don't know why i missed you, why i wanted you back.
because
from where i stand, no one was having fun. sure, at the beginning we were
kids rushing into
things we had no idea what about, but slowly, instead of trusting you more, i trusted you less. I spent hours, days, even months of our relationship worrying about who you might leave me for because there was always someone better than me.
i spent a year trying to be the perfect
girlfriend until i couldn't anymore. my body tried
to tell me it had to stop - our relationship
was literally making me sick. but now i'm free, and i'm sorry, i did love you, but i had to get
out. it was like poison slowly seeping through
my body, infecting every possible organ, finally
getting to my brain, telling me that this was
it. this was the end. we weren’t having fun anymore, and that's what you wanted right? i knew it was over before you said it, sweetheart. and i thought
you broke my heart, but you
merely made it stronger, made it resilient. because you don't deserve me or my love. goodbye
my first love. thank you for being such a fabulous waste of time.


Because in every relationship there comes a point when the damage is too much and no matter how good it once was, the memories can't sustain you. You have to save yourself knowing all the while it will hurt like hell. Because you can't keep giving someone everything if you get nothing in return.

Still I wish there was somethin' you would do or say to try and make me change my mind and stay. We never did too much talkin' anyway, so don't think twice, it's all right.

Here's to the kids who try their hardest to be good enough for everyone; who spend hours reading random quotes to find the right one; who listen to the same song dozens of times because the lyrics mean a lot; who deserve so much more than they get and are willing to fight for it and whose wish upon a shooting star was wasted on someone that will never care.

bjuder på angst

"Goodbye My Lover"

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.


jag seiöst orkar inte mera nu.


(c) linn

förlåt för allt angst men det är tuff period nu.. (okej linn?)

kan ju sega en kul sak iaf: vi hade snöbolls krig idag flickorna mot pojkarna typ och du kan ju gissa hur det gick :) inte så bra kan jag sega :P

men nu ska ja gå och sova på saken som gamla människor seger när dom inte orkar fundera..

-hejsvejs

sometimes i just get inspiration


bilden tagen av verro men fixad av mej :)

int e live lätt

håller på att fixar bilder å råkade just radera den bästa bara för att mitt fotoprogram är på fransla och jag inte fattar hälften..nåja, int e de lätt som jessica brukar sega :)

nåjaa här kommer nu iaf några..synd bara att det var den bästa som raderades..


hann bara ladda upp 2 bilder för nu sticker jag till verro och kommer hem först imoron..omg va länge :P men jo, får si vad vi hittar på! ;)

HA DE BÄST!

-Linn

hippie

Wuups ja har då inte bloggat nästan alls :D eller ja, men inget speciellt har hänt heller så.

På lördan jobbar vi in en skoldag så att vi får 2 hela veckor jullov sen.. tråkigt men de är väl värt det..dessutom e de ingen vanlig skoldag heller så.. för vi ska va utklädda :D niorna ska iaf vara klädda i 70-tals kläder :) åttorna skulle vara 40-talet och sjuorna 10-taler troor ja men ja e inte säker alls :D men jag får väl slänga på mej mina 70-tals kläder som jag hade i showen..men vi får si om ja alls orkar klä ut mej :D

usch på tal om showen..GUD JAG SAKNAR DEN! ångrar inte en sekund att jag deltog! funderade lite på att delta i chans men tror noh inte jag har tid "/ :D


saknar alla som var med åxå...okej inte vissa :P

men nu ut å gå med iiu, HA DET BÄST!

-Linn


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus