ojoj

oj ja har då inte bloggat på länge men nu ska ja berätta :D

var ida å shoppa först me anna och då köpte ja byxorna från gina som ja ha villa ha ändå sen åbodagen me niorna :D sen köpte jag åxå en "kjol" liknande sak och lite smycken PLUS en kappa :D och sen med mamma köpte jag skor.. hejhej dit for över 100 euro (A)


här har ni kappan skorna och byxorna:
dedär day juttun så tar ja lite paus ifrån :DD

forget me

it doesent matter..

alltså SKÄRP ER hu gamla e ni? men okej det är inte min sak ni får göra hur ni vill men är inte dedär ett onödigt sätt att mista vänner på? men ni kanske tänker att ni ändå får tibax dem nångång men vad om det inte händer? ja då får ni bäst va ensamma och kom inte å fråga efter hjälp då.. ja vet ju att dehär e tacken.


fota lite i skolann


day 14

okej vi glömmer förra what you wore today för jo ja ha lite glömt den :P

men här kommer dagens:ni kan ignorera fejset tacksatt int en sån för tänkte om ni ville se hur håret blev efter att ja färga de men de va noo int så bra bild :D annors helt nöjd fast de nio int rikit blev orange :(
im open youre closedde ska stå "talking to yor makes MY day" men my synns inte på alla bilder..

alltmöjligtisammainlägg

day 13-->this week

hmm denhär veckan..de va ju passlit då att de e sönda :)

måndag- öhm? skola på dagen och zumba på kvällen :)

tisdag- kommer faktist inte ihåg så säkert inget speciellt :D

onsdag- angstdag me laura och på kvällen på yoga :)

torsdag- till gymmet med erika och iiu :D

fredag- efter skolan till kina restaurang med mamma och anna och på kvällen till dessi på "kalas"/ tacokväll" :)

lördag- till sanny och se på film och sånt med julia, jessica, linnea, fanny, wilma och jossan :)

söndag- vakna kl. halv 2, till mommo å äta och nu färgar jag håret, sen se på film och bara allmänt lata mej ;) sen måste jag väl laga läxor åxå -.-'

men joukou nu ska ja å tvätta bort färgen, får si hur det blir ;))

-hejsvejss! ;)

day 12

whats in your bag..

hmm..ja-a du ja e inga rikit en sån person som går å bär omkring på en handväska hela tiden men om ja nu gör de så har ja väl plåmpsa, känny och Ipoden..hmm va mer? nå dedär som flickor behöv varannan månad.. haha fin förkalring! och vad mer? kameran ibland och beror på vart ja ska och när men ja brukar oftast ha me någo extra klädesplagg nåt mer vet ja inte riktit :D
day 11 och 12

okej ja får skuta upp på day 10 igen för tog nog inga bilder igår, det blev lite bråttom för skulle hionna med skola, äta på kina restaurang och på kalas så :D men vi kan ta day 11 och day 12 ida så tar vi 10 och 13 imo ;)

så vi börjar väl med my siblings då :)

ja har 2 systrar, Anna 24 och Josefin 21 men fylller 22 de här året..ibland skulle man nog tro att dom är 3-6 år men jo.....(A) båda sturderar i vasa, ena till lärare och andra till hälsovårdare..? tror ja iaf :P

Anna är dendär duktiga och perfekta i familjen som har 10 i alla ämnen och som aldrig gör någo fel.. "perfekt" helt enkelt.. enligt mamma och pappa men det var väl min "story" om dom som sko hit så..men nog håller ja lite me men en sak e säker, hon är född till retsticka! det kan jag lugnt sega (och tror ja flyttar hemmifrån efter att hon läst dehär)

Josefin är dendär festprissen eller va man nu ska sega..social och hennes vänner betyder allt för henne typ, hon bryr sej inte vad andra seger om henne utan går sin egen väg :) hon är den som lyssnar och tröstar och det är aldrig nolot att berätta någo!

Ja vet inte riktigt vad jag mer ska sega om dom skilt..det bästa är ju att dom e mina systrar och såna som dom borde alla ha.. jag litar på er till 100%!! förståss så grälar vi ju me varandra men vadå vem gör int? men vi kan åxå ha hur rolit som helst ;) ja kanske inte seger dethär ofta men jag älskar er ♥

Vi♥


Josefin


Anna


day 10 imoron ist

orkar inte nu börja ta bilder på outfiten så ni får morgodagens iställe, dessutom ha ja haft lökäripäivä ida så :)

men men, int har ja nu nåt mer speciellt att skriva så ska nu muoka några bilder och sen spela lite gitarr å sen får man si va som händer ida..

dagens sång:

day 9

your beliefs..

vad jag tror på? jaa-a du :D

nå ja kan väl erkänna att ja nog tror på gud eftersom ja hör ti kristendomen MEN ja vet faktist in om ja rikit tror på att han påriktit fanns....fast vem skulle egentligen ha hittat på nåt sånt? han måste iaf ha varit helt korkad men ändå fantasifull men kanske kanske int, de e int nåt jag går å tänker på iaf :P

sen tror jag på liv efter döden..ja tror att inte att man blir en ny person men att det finns ett land dit man kommer å träffar alla dom som gått före.. ett land för dom goda och ett för dom onda..äh de e svårt att förklara så tänker inte gå mer in på det ni får tror som ni vill själva :)


stritifitti


rubriken var ju väldigt passande men de e däremot bilderna.


day 8

a moment

tänkte ta ett me mej å sanny men alla innehåller nog någo lite mer privat å man vet ju aldri vem som läser dehär så :P men ett hitta ja iaf!

de va sommaren 2010 som vi hade vari på husvagnsfest ti adi övernatten då alltså utan sömn.. haha Sanny minns du när vi körde dit ;) men jo tibax ti de ja sko berätta, ja så alltså dagen efter for vi ti blesu och "sola" å chilla lite..nåja vi satt nu där på bryggan och tala me varandra..eller? nä så gick de no int rikit till :D de va JAG som tala MED MIG SJÄLV för Sanny hade sommnat!! :DD

sen efter det förflytta vi oss ti centris och de sluta med att vi BÅDA låg där å sov.....(A)


bilder ja fota medan sanny sov..


Sommar ♥

day 7

My best friend♥   

ja-a var ska man börja.. Namn kanske? Veronica Susanna Sui, helt klart bäst!

Hon är världens.. sötaste, kivogaste, roligaste, underbaraste, snyggaste, finaste, konstigaste, underligaste...ALLT! Med henne har man allti rolit å måste nog ärkänna att vi nog är lite tards ibland men utan henne vet jag ärligt talat inte vad jag skulle vara..? en ensam liten skitunge som sitter hemma och lipar antar jag.. haha. Men hon lyser upp min dag på alla vis och hon finns alltid där för mej va de än e och tröstar hur hemkt de än e, och ibland kanske hon inte är så bra på att trösta men då får hon mej på bra humör vilket nästan är ännu bättre! Hon kan läsa av mej och vet exakt vad jag tänker och även fast vi är ganska olika så är vi ändå lika! (eh..dedär lät no int så bra :P)

Jag vill att du ska veta verro att du är allt för mej, jag saknar dej varje sekund du inte är med mig innerst inne men jag har bara lärt mej leva med det och vad som än händer så ska inget föra oss isär lova?
Finns alltid här för dej♥


Söta ungar domdär int sant ;)

So us ♥


Forever and always?sku kunna lägga in 1000 bilder men ja tror int att ja iss ;)
day 6

my day

på moronen fick jag lite brått för att hinna med till åbo men så går det när man sover länge, så en snabb dusch å sen iväg.. glömde sega att jag skulle inte shoppa kläder :P vi gick in olika inrednings butiker och jag fick hem en kloka, hylla och lite annat smått :D så när ja kom hem så satte vi upp hyllan och jag städade liteee.. sen kom verro och vi fick jätte rolit till en sak...HAHA WALKEYTALKEY ♥gonatt♥problem bara värre

alltså nu HJÄLP MEJ.

prata de med mamma iförrgår om jag skulle få sätta kielikoru men hon vägrade och i och för sej hade hon nog ganska bra orsaker..men hon sa att jag kunde sätta fler hål i öronen ist å de lät som en bra idee MEN ida när vi körde förbi en tatueringspaikka sa sa hon att jag skulle kunna sätta tatuering ist så nu är problemet det, VAD SKA JAG VÄLJA?

skulle sätta hål i öronen 2 till nere och ett uppe och tatuering kanske på magen snett under napan nån text..men hmm..vågar jag ens ta tatuering? :Pdär hål i örat och tatuering där som på bilden men nog en helt annan men på samma plats och bara på ena sidan :)nu vet vi det..google bilder suger! :D

day 5

Your definition of love

dehär blir nog inte lätt..och hur kunna skriva det kort? ska iaf göra ett försök..

har faktist ingen aning om hur jag ska beskriva dethär och var jag skall börja menn..

när jag hör ordet kärlek tänker jag nog mest på att älska nån, en person och mest nog sin pojk/flick vän, men man kan ju också älska en sak, en sport, godis, musik, nånting som man gör, ser mm..man kan till å me älska nåt som inte finns i verkligeheten tex en dröm.. och nånting som man oftast innerst inne alltid älskar så är ju sin familj.. att älska nån är ett stark och meningsfullt ord och "tycka om" är nån helt annat det gör man före man älskar nån/nåt..att älska är för mej att bry sej om, att bry sej så mycket att man skulle dö för det, att han/hon/den/det kommer före alla andra det är vad jag tror att de e.

"Love is happiness"


Så kärlek är nog nåt bra och jag tycker alla är värda det fast det kan ju leda till dåliga saker åxå men jo.. hmm int vet ja nu va man mer ska sega, alla har ju sin egen uppfattning av det så. usch dehär gick inte alls bra!


day 4

omg ja var inte allt på datan igår så kunde inte göra day 4 så får göra båda ida :)

hmm vad jag åt igår..öh moronmål? minns inte..sen i skolanvi hade nån äclkig fisk så åt bara knäckebröd och sennn efter skolan bröd hos verro å sen på kvällen nån broilersallad..sen några pizzabitar av laukkis pizza :)))


väldigt intressant att få veta vad jag äter

älskar bilden

måst bara lägga in den för den beskriver så bra :DD perus fana å perus jag ;)<3


ORANGE HÅR HERE I COME!

ja va ti butiken me mamma ida å så på hårfärg, visa en som var sådär lite orange, inte sådär grann orange men den va lite, och hör å häpnad hon sa att den va fin ! :DD nu ska ja bara övertala henne att köpa den ti mej ;)


day 3

my parents...?

nå eh mamma Gunilla (snyggt namn ja vet) kallas nilla, och pappa Karl-Johan men kallas Johan :D Ålder..jaa tillräcklit gamla :D Ibland har vi värsta raseriutbrott på varandra..ganska ofta nog men no måst man väll erkänna att jo no älskar ja ju dom ändå ;)(Y)

day 2

my first love?? jaa-a å de ska man skriva hit :D

nååå..som liten ville jag gifta mej med ronja :DD men tro mej, de vill ja inte mer :DD

men sen kom ju lågstadie å ja kan lungt sega att jag böt nog ganska ofta :P fråga mina vänner, vadå ny varje vecka? :P har en dagbok där de står tex. ida gjorde ja slut me handär så nu tycker ja lite om handär, han e söt kiva osv osv... haha nästan så ja skäms! :D men nu är det nog inte så mera.. hade en som jag var ihop med i vadå typ ett å halvt år så man kan väl sega att det var my first real love.. nämer inga namn tyvärr!! :D


day 1

hmm..heter Linn, Emelie i andranamn om ni ville veta :D bor i pargas me min mamma å pappa har 2 systrar men dom studerar båda i vasa nu så :D ja e 15 år å går på nian i sarlinska högstadiet och är verkligen inte duktig och flitig i skolan..

Har länge hållit på med fotboll men slutade just för det blev för allvarligt och hade inte tid.. nu efter tänker jag att jag har för mycke tid :P så nu går ja på gymmet lite då och då och så försöker jag komma ihåg att spela gitarr åxå när jag har tid över vilket jag har när jag inte umgås med mina vänner (okej dedär blev råddit)

höm höm..jag älskar musik skulle verkligen inte kunna leva utan den! om jag kulle få välja mellan att vara döv eller blind skulle jag välja blind just dfö för att musiken är en så stor del av mitt liv ;)

en annan stor del av mitt liv är mina kompisar.. dom ÄGER! ♥ uten er klarar jag mej inte! puss på det :D

om jag skulle beskriva mej själv med 3 ord skulle det nog vara social,glad å TOUKO! ;)


nu ska ja sluta innan jag berättar för mycket ;)

30 dagars utmaning

Laura hade i sin blogg och tänkte att jag också sku kunna prooovaaa men joujou ja börjar imoron ;)


Day 1 - Introduce yourself
Day 2 - Your first love
Day 3 - Your parents
Day 4 - What you ate today
Day 5 - Your definition of love
Day 6 - Your day
Day 7 - Your best friend
Day 8 - A moment
Day 9 - Your beliefs
Day 10 - What you wore today
Day 11 - Your siblings
Day 12 - What's in your bag
Day 13 - This week
Day 14 - What you wore today
Day 15 - Your dreams
Day 16 - Your first kiss
Day 17 - Your favorite memory
Day 18 -Your favorite birthday
Day 19 - Something you regret
Day 20 - This month
Day 21 - Another moment
Day 22 - Something that upsets you
Day 23 - Something that makes you feel better
Day 24 - Something that makes you cry
Day 25 - A first
Day 26 - Your fears
Day 27 - Your favorite place
Day 28 - Something that you miss
Day 29 - Your aspirations
Day 30 - One last moment

making believe

I can't hold you close,
Darling when you're not with me.
You're somebody's love,
You'll never be mine.
Making believe,
I'll spend my lifetime
Loving you
And making believe.
dagens sång

HOLD MY HANDni får videon och allt :D

nu en fråga:

e michael jackson egentligen död eller?

hahaha ha allti undra :D va tror ni?

saknar

saknar nog fotisen.. alla kaverin där å har inget att göra..men ska kanske få bli nån såndärn som hjälper tränarna så de blit ju kiva! ;) observera att jag inte använde ordet kul den här gången :P


haha :D sista matchen... :(
saknar er laget ♥

snart på zumba!

HEJHEJ leverpastej

chai lattetog bilden från din blogg ronja :P


nu iväg och leka prinsessa! haha ni slipper undra sen då ni får bilder ;)


ha de bra!
-Linn

orange hår?

HJÄLP MEJ!

ska jag färga håret orange eller inte? hmmmmm ja vill men vet inte ändå :DD
i just wanna feel real love<3

Hey idiot, i love you

Min dag började med gymmet, hem och duscha och sen till emmy med laukki och ronja :) vi fota lite och sånt KUL..alltså seriöst kan jag inte sluta sega det ordet!

Hos emmy lekte vi filosofer och tänkte på hur världen skulle se ut om man inte skulle bry sen om sitt utseende..och att det är pojkarna som gör att flickorna är utseende fixerade men vafan det är ju likadant andra vägen! pojkarna bryr sej ju åxå om sitt utseende och det är flickornas fel..ja fattar inte värför våra liv bara handlar om utseende, vem som är snyggast, vem som har snyggast flick/pojkvän å blablabla.. grow up människor! :D

nu på kvällen så vi på lte film med familjen för en gångs skull gör vi nåt tisammans :D filmen vi så på var predikanten om ni undrade :D

joujou, nu tror ja ja ska fa å sova så att ja nu inte behöver sova bort halva dagen så som ja brukar göra när ja är "ledig" :D"Someday you'll realise that life is jut a game, and it's up to you when you decide to play it"

Gonatt
-Linn

(c) Linnojoj de ble många inlägg ida men ja fick bara lust :--D


Cause we are not allowed to fall in love

Josefin (min syster) visa "nytt" bänd ida.. de va helt bra! TACK♥
klädernatvå toppin-bikbok
byxor-cubus
svart blus-new yorker (man ser inte axel grejjerna så bra)
huppari-cubus
svarta harem byxor-cubus
väska(som inte är nu på bild)-monki
bad hair day mössa-holmlunds
den lila vit svarta hupparin- new yorker

vet inte om jag glömt nåt men tror inte de :D jaaa en pressent men den kan ja inte lägga ut :P

-Linn


I wish I was a mind reader, so i could find out how you truly feel about me.

Its hard to wait around for something you know might never happen; but its harder to give up when you know its everything you want..bilderr från båten, tack ronja!

shoppingggg

kom just på att min kamera e hos adi så fösöker hitta iaf några plagg som ja ha köpt i nete :Dhahah ja ville köpa en sånnn fast ja köpte blååå :DD


äh de finns int ens hälften av dom sakerna jag köpt på nete så de får nu bara bli till att vänta tills ja får min kamera :D

sverige

halojsannnnn e i sverige så ha inte bloggat men lovar att göra det ordentligt nääär jag kommer hemm och lägger säkert åxå int bilder då på vad jag har shoppatt men nu när ja endå är på ronjas dtor så kan jag passa på att lägga in bilder från båten om jag får ;)
hej vi gillar att pröva mössor :D:D tror ja ska köpa den vita haha nej :D:DD

men nuu in till "stan" lite igen och shoppa de sista och sen hem :D

ha de så braa!

-Linn

so true


1.1 2011

höm höm, kort om igår:

först till ronja och laga oss i ordning sen ut..sen till "mej och äta" och sen ut :DD
ute, gå om kring och ha kul :D
12 till gästhamnen och krama alla :D

haha fin förklaring men orkar inte nu och de blir nog inte av senare heller :D


de mest lyckade igår var när min dricka läckte ut i hela väskan och där fanns såklart min ipod..den funkkade inte igår men nu gör den det!! nästan.... ljudet funkar bara om hörlurarna är i och det går inte att ändra volymen + att skärmen är helt bubblig eller va man nu ska sega :D

imoron till sverige och shoppa me ronja då! KUL! :D:DD okej jag måste sluta sege kul :DD

har inga bilder från igår men men kanske får tag i några av nån annan ;)
let's start over!

-Linn

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus